Welkom

Het huis met zijn rijke geschiedenis werd door de jaren heen volledig in zijn glorie hersteld. Het is als het ware een pauw die zijn veren opent, elk detail komt terug tot uiting. Ook de tuin werd vernieuwd. De witte en rode kleuren van de muren en de groene beplanting zorgen voor een frisse uitstraling. Je waant je in een zuiders land en toch zit je in het hartje van Brugge.

Samen met onze jonge equipe hebben we frisse gerechten uitgewerkt waarin tal van lokale boeren een belangrijke rol spelen.

Daarnaast zorgen Dimitri, Christine, Melissa en Patrick voor een vlekkeloze service.

Geniet van alles wat moeder natuur u te bieden heeft!


Logo Alliance Gastronomique Afbeelding krul

Patrick en Christine Devos

Afbeelding PatrickEmpire-832.jpg

Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar...

Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dicht te staan bij die producenten, weet je perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgen de consumenten de smaak voor streekproducten te pakken en stimuleer je dus de lokale economie. En daar wordt iedereen beter van.

Door de jaren heen is onze keuken nog meer geëvolueerd naar een gezonde keuken met vooral veel biologische groenten.

Ik wil dan ook alle producenten bedanken voor de jarenlange samenwerking.

Lees meer
Afbeelding Gerechten6-04-2016(109van176).jpg

Creativiteit

Dimitri aan het woord:
Per seizoen proeven we voor ons Alliance menu eerst de wijnen en maken we een selectie. Daarna worden de gerechten gecreëerd en worden deze samen met de wijn geproefd door het volledige team. Indien nodig worden de gerechten aangepast.
Het is altijd...

Dimitri aan het woord:
Per seizoen proeven we voor ons Alliance menu eerst de wijnen en maken we een selectie. Daarna worden de gerechten gecreëerd en worden deze samen met de wijn geproefd door het volledige team. Indien nodig worden de gerechten aangepast.
Het is altijd leuk om te zien hoe combinaties goed bij elkaar kunnen passen en wanneer de klanten dit ook merken.
Bv. nu serveren we in ons menu een Vermouth bij een fris dessert met een mousse van ijzerkruid en basilicum in een soepje van komkommer. Door zijn kruidigheid past deze wijn zeer goed bij het gerecht.

Patrick aan het woord:
Het zomerseizoen biedt ons producten die een frisse toets en verfijnde smaak aan het gerecht geven, zoals de makreel, jonge venkel, de vele soorten tomaat, courgettebloem, mini aubergine, morilles en de rode vruchten vol anti-oxidanten. De gezonde keuken komt weer helemaal tot zijn recht. Hierbij zijn duurzaamheid en de korte keten zeer belangrijk.

Sander aan het woord:
Passie! Interesse! Smaak! Creativiteit! Sfeer! Presentatie! Frisheid! Product! Gezelligheid! Dit zijn enkele woorden die in mij opkomen wanneer ik aan gastronomie denk. Mijn enorme respect gaat uit naar mensen die hun job met liefde en passie uitoefenen. Zijn het nu telers van groenten, leveranciers van vis of een slager die met liefde een super stukje vlees in zijn toonbank legt. Of een foodfotograaf die het mooiste uit je gerechten naar boven haalt. Zolang het maar met liefde gedaan is, dan kan het voor mij al niet meer misgaan. Mijn passie is koken en als ik daarmee iemand blij kan maken, dan ben ik zeer gelukkig!

Yana aan het woord:
Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik altijd mijn vrijheid krijg. Als ik eens iets nieuws wil testen dan kan dit. Mijn creativiteit kunnen uiten vind ik zeer belangrijk. De mensen verrassen met een origineel dessert doe ik ook heel graag en het is heel leuk voor mij om te horen te krijgen dat de mensen het lekker vonden. Hiervan word ik gelukkig en blij.

Creativiteit uit zich ook in tal van activiteiten die in de stad worden georganiseerd zoals Kookeet, Proevereitjes en Heerlijk Brugge (Local Heroes).

Lees meer
Afbeelding Sfeer15-04-2016(53van75).jpg

De klant

Klanten worden verwend vanaf het eerste moment.

Een doorgedreven beroepservaring zorgt ervoor dat u vanaf het eerste moment kan genieten van een totaalbeleving binnen onze muren.

De vier salons die dateren uit een verschillende stijlperiode te beginnen vanaf de jaren 1900...

Klanten worden verwend vanaf het eerste moment.

Een doorgedreven beroepservaring zorgt ervoor dat u vanaf het eerste moment kan genieten van een totaalbeleving binnen onze muren.

De vier salons die dateren uit een verschillende stijlperiode te beginnen vanaf de jaren 1900 zijn een unicum voor Brugge.

Alle hotels en musea zijn op wandelafstand bereikbaar. Voor de auto is er de parking Zilverpand recht tegenover de deur en op 10 min. wandelafstand de parking 't Zand (beide parkings zijn dag en nacht geopend). Staat u geparkeerd in de ondergrondse parking, dan wordt dit door ons betaald.

Wij doen al het nodige om aan uw wensen te voldoen. Heeft u een allergie, bent u vegetarisch, bent u lactose intolerant of eet u glutenvrij, dan vragen wij u dit bij de reservatie te vermelden.

Bij een verjaardag zorgen wij voor een speciale attentie (graag doorgeven bij de reservatie).
Wenst u een feest te organiseren, neem dan gerust met ons contact op en kom dit bij ons ter plaatse bespreken. Wij hebben een luisterend oor en zetten dit om in daden.

Lees meer
Afbeelding krul Afbeelding krul

Welcome to our new website

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief