Aperitief ‘Ginger Kvas’ fermentatie op basis van rogge met gember
Wangetjes van het Mangalica varken met gebrande uitjes/ Paarse wortel met zure room, kurkuma en koolzaad/ Rode biet met gerookte paling, appelvinaigrette/ Mengeling van gefermenteerde groentjes
Haring met een mengeling van groentjes, quinoa en roggebrood
Koude infusie met citroengras, citrus, kardemon, melisse, muntWijting “vis van het jaar” gemarineerd en op lage temperatuur gegaard, witloof en pompelmoes, Baharat emulsie
Warme thee ‘Tie Guan Yin Wise water Turtle met citrus (lente oolong uit China met bergamot)Gebakken bio hoevekip met haverwortel, spruitjes, butternut, truffel, crosnes en szechuanpeper
Warme thee ‘Sister Lin’ (handgeplukte zwarte thee)Rijstpap SLOW
After Dinner infusie met specerijen (bevordert de spijsvertering)4-gangenmenu met aperitief en dranken inbegrepen à 100,00 euro per persoon