Afhaalmenu 3-gangen of 4-gangen
1e voorgerecht 4g ** Terrine van rog met tomaat, frisse sla, romesco saus
voorgerecht 3g - 2e voorgerecht 4g * Zeetong met wortelen, courgette, sausje van gember en kurkuma
hoofdgerecht * Iberico de Belotta, mengeling van champignons, kersen, zoete aardappel
dessert * Taartje van rabarber en aardbeien, hangop van rabarber, ijs van yoghurt
Vegetarisch menu op aanvraag
Huisgemaakte broodjes: 4 broodjes (2 bruin en 2 zeewier) à €3 p.p.* 3-gangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) à € 35
** 4-gangenmenu (2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert) à € 45
-> Bestellen weekendmenu: tot donderdag 24/06 voor 12u bij voorkeur via info@patrickdevos.be of 050/335566
-> Afhalen weekendmenu: vrijdag 17u - 18u30 en zaterdag 10u - 11u30
-> Reserveer tijdig, bestellingen kunnen afgesloten worden als aantal is bereikt.