Afhaalmenu 4-gangen
Suggestie aperitiefChampagne Husson Joliet à € 25 per fles
Niet-alcoholische huisgemaakte mocktail "Peer, gember en vlierbes" of "Kombucha appel" à € 4 per p.p.Assortiment van 4 hapjes à € 16 p.p. (vegetarisch op aanvraag)
Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten, chutney en jus van tomaat, krokant koekje met mousse van venkel
Markowitsch - Sauvignon Blanc - 2021 - Nederoostenrijk – Oostenrijk à 17 euro per flesGebakken roodbaars, gebakken prei, mengeling van champignons, sausje van kreeft, risotto
Medi Winery - Chardonnay - 2019 - Medi Valley - Bulgarije à 17 euro per flesGebakken fazant, witloof, boerenkool, peterseliewortel, fondant aardappel
Beyerskloof - Pinotage - 2020 - Stellenbosch - Zuid-Afrika à 17 euro per flesMousse van açai bes, yoghurt, origine chocolade Vietnam 78%, ijs van praliné
Vegetarisch menu op aanvraag
4-gangenmenu (2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert) à € 60
-> Bestellen: tot vrijdag 16/12 voor 12u bij voorkeur via info@patrickdevos.be of 050/335566
-> Afhalen: zaterdag 24/12 tussen 9u en 12u30
-> Reserveer tijdig, bestellingen kunnen afgesloten worden als aantal is bereikt.