Suggestie aperitief
Champagne Husson Joliet à € 25 per flesSchuimwijn "Dom. Vigneau Chevreau Brut" – Chenin Blanc – Vouvray, Loire Frankijk (bio) à € 18 per fles
Niet-alcoholische huisgemaakte mocktail "Komkommer met appel" à € 4 p.p.Assortiment van 4 hapjes à € 12 p.p. (vegetarisch op aanvraag)
1. Tataki van zwaardvis, gemarineerde koolrabi, mayonaise van wasabi - 2. Gemarineerde koolvis, daikon, gemarineerde radijzen, groene kruiden mayonaise1e Voorgerecht: Langoustines, tuinbonen, boontjes, tomaat, groene asperges, gekonfijte citroen, sausje met limoenblaadjes
Javier Sanz Rey Santo – Verdejo – 2019 – Rueda, Spanje à € 15 per fles2de Voorgerecht: Lijngevangen zeebaars gebakken in kruidenolie, groenten bouillabaisse, aardappelmousseline, emulsie van look
Protea - Pinot Grigio – 2019 – Franshoek, Zuid-Afrika à € 13 per flesHoofdgerecht: Gegrilde hoevekip, witte asperges, shiitakes, erwtjes, jonge uitjes, anna aardappel, sausje van kervel en dragon
Bodegas Terrae ‘Barbadelo’ – Mencia – 2018 – D.O. Ribeira Sacra, Spanje à € 15 pr flesDessert: Aardbeien, yoghurt, honing, munt, granola
EXTRA KREEFT GERECHT of vervang een gerecht van het menu mits supplement (€ 10 bij koud gerecht, € 14 euro bij warm gerecht)
KOUD GERECHT: Noorse kreeft met tomaat, komkommer, aardappel, artisjok, quinoa en sausje van bieslook à €20 WARM GERECHT: Kreeft met kokkels, gebrande paksoi, pijpajuin, kreeftensaus, salieboter à €24Vegetarisch menu op aanvraag
Huisgemaakte broodjes: 4 broodjes (2 bruin en 2 zeewier) à € 3 p.p.4-gangenmenu (2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert) à € 55
-> Bestellen: tot woensdag 5/05 bij voorkeur via info@patrickdevos.be of 050/335566
-> Afhalen: zaterdag 8/05 tussen 8u en 11u en zondag 9/05 tussen 8u en 12u
-> Reserveer tijdig, bestellingen kunnen afgesloten worden als aantal is bereikt.