Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Reserveren

Welkom

Het huis met zijn rijke geschiedenis werd door de jaren heen volledig in zijn glorie hersteld. Het is als het ware een pauw die zijn veren opent, elk detail komt terug tot uiting.

Samen met onze jonge equipe hebben we frisse gerechten uitgewerkt waarin tal van lokale boeren een belangrijke rol spelen.

Daarnaast zorgen Christine, Bryn en Hanneke voor een vlekkeloze service.

Geniet van alles wat moeder natuur u te bieden heeft!


Logo Alliance Gastronomique Afbeelding krul

Patrick en Christine Devos

Afbeelding PatrickDevos6-04-201635van176.jpg

Patrick Devos

Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar...

Koken is een passie. Elke dag worden er verse producten verwerkt tot heerlijke gerechten en laten we de klanten genieten van deze creaties.

Ik ga altijd op zoek naar mensen die een kwalitatief hoogstaand product kweken. Gedreven mensen die keihard werken, maar gepassioneerd zijn door wat ze doen. Door dicht te staan bij die producenten, weet je perfect wanneer welk product op zijn best is. Zo krijgen de consumenten de smaak voor streekproducten te pakken en stimuleer je dus de lokale economie. En daar wordt iedereen beter van.

Door de jaren heen is onze keuken nog meer geëvolueerd naar een gezonde keuken met vooral veel biologische groenten.

Ik wil dan ook alle producenten bedanken voor de jarenlange samenwerking.

Lees meer
Afbeelding Rodebietenwortel-min-303.jpg

Creativiteit

Elke keer als we een nieuw menu lanceren, selecteren we de wijnen met de sommelier en onze wijnhandelaars. Na het proeven van de wijn, besluiten we welk gerecht kan worden geserveerd bij de wijn. Vervolgens wordt het gerecht bereid en wordt de wijn geproefd. Het gerecht wordt...

Elke keer als we een nieuw menu lanceren, selecteren we de wijnen met de sommelier en onze wijnhandelaars. Na het proeven van de wijn, besluiten we welk gerecht kan worden geserveerd bij de wijn. Vervolgens wordt het gerecht bereid en wordt de wijn geproefd. Het gerecht wordt eventueel aangepast en pas dan wordt het menu geserveerd. De harmonie tussen wijn en gerecht is erg belangrijk voor ons. Een goede harmonie zorgt voor een zeer aangenaam palet en meer genot bij het eten en het drinken.

Creativiteit uit zich ook in tal van activiteiten die in de stad worden georganiseerd zoals Kookeet en het volgen van cursussen waaronder Foodlabspecialist (2022).

Lees meer
Afbeelding CocktailHugo.jpg

De klant

Klanten worden verwend vanaf het eerste moment.

Proef onze alcoholvrije infusies met ijzerkruid, gember en citroengras of verkiest u hibiscus, rooibos, sinaas en rozenbottel!

Een doorgedreven beroepservaring zorgt ervoor dat u vanaf het eerste moment kan genieten...

Klanten worden verwend vanaf het eerste moment.

Proef onze alcoholvrije infusies met ijzerkruid, gember en citroengras of verkiest u hibiscus, rooibos, sinaas en rozenbottel!

Een doorgedreven beroepservaring zorgt ervoor dat u vanaf het eerste moment kan genieten van een totaalbeleving binnen onze muren.

De vier salons die dateren uit een verschillende stijlperiode te beginnen vanaf de jaren 1900 zijn een unicum voor Brugge.

Alle hotels en musea zijn op wandelafstand bereikbaar. Voor de auto is er de parking Zilverpand recht tegenover de deur en op 10 min. wandelafstand de parking 't Zand (beide parkings zijn dag en nacht geopend). Staat u geparkeerd in de ondergrondse parking, dan wordt dit door ons betaald.

Wij doen al het nodige om aan uw wensen te voldoen. Heeft u een allergie, bent u vegetarisch, bent u lactose intolerant of eet u glutenvrij, dan vragen wij u dit bij de reservatie te vermelden.

Bij een verjaardag zorgen wij voor een speciale attentie (graag doorgeven bij de reservatie).

Wenst u een feest te organiseren, neem dan gerust met ons contact op en kom dit bij ons ter plaatse bespreken. Wij hebben een luisterend oor en zetten dit om in daden.

Lees meer
Afbeelding krul Afbeelding krul