** Mosselen, salade van daikon, gelei van peterselie, crème van ui, gnocchi, vinaigrette van selder
Bodegas Abalá ‘Dos Claveles’ - 2018 - Pedro Ximinéz - Montilla Morilles - Spanje (Bio)* Heek gegaard in een olie van knoflook, butternut, patisson, notencrème, saus van hazelnoot
Albet i Noya ‘Lignum - 2019 - Chardonnay, Xarel-lo, Sauvignon Blanc - Penedés - Spanje (Bio)* Gebakken patrijs met eekhoorntjesbrood, groenlof met Houtlander kaas, risotto van zaden, coulis van sleedoornbes (grijspoot patrijs €10 suppl.)
Verrassing uit de wijnkelder* Gepocheerde appel “RamBour d’Hiver”, ijs van appel met oxalis, mousse van witte chocolade met kaneel en yuzu, crunchy bladerdeeg, yuzu karamel ganache
Cider Ganzenhof (€ 7)* 3-gangen Kookeet menu aan € 43, met selectie wijnen aan € 59 (enkel ‘s middags)
** 4-gangen Kookeet menu aan € 60, met selectie wijnen aan € 84
Menu met selectie thee aan € 4 per glas thee
Wijn per glas aan € 8