

*** het restaurant is reeds volzet op 31 december 2023 ***
Aperitief
Carpe Noctem - Glera - Prosecco - Vigna Dogarina - ItaliëGemarineerde Sint-Jakobsvruchten, couscous en mousse van bloemkool, gebrande bloemkool, vinaigrette van karnemelk
Rosé Dos Villoes - Tinta Negra - 2022 - Madeira - PortugalGebakken langoustines, gefermenteerde butternut, patisson, sausje van langoustines en tomaat
A Good year - Chardonnay - 2020 - Struma River - HongarijePastinaak, koji, eekhoorntjesbrood, kastanjes
Kombucha kruidenGebakken hertenkalf op de green egg, peterseliewortel, oca, aardpeer, fondant aardappel, sausje van rozemarijn
Tinto De Castelao - Castelao - 2021 - Alentejo - PortugalBelgische kazen, 3 mussen van Het Dischof en blauwe kaas, zuurdesembrood, gelei van kweepeer
Karamel panna cotta, chutney van mango en ananas, ijs van yoghurt en passievruchten, crème van roomkaas, vanille saus
Fritz Haag - Riesling - 2018 - Mosel - DuitslandKoffie en versnaperingen
24 u Champagne6-gangenmenu à € 200, aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen