

** Bulgur met rozijnen, gefermenteerde daikon, flan en chips van aardpeer, postelein coulis
Kefir water* Kroketje van champignons, puree van peterseliewortel, oca, sausje van fermentatie jus en jus van peterseliewortel
Ontañón - Tempranillo Bianco - 2020 - Rioja, Spanje / Thee Bleu GreyVerse pasta met spinazie, spruitjes, gelakte broccoletti, vegan Parmezaan, gefermenteerde jus van tomaat
Oriol Artiga - Macabeo - 2020 - Alella, Spanje / Thee MéditerranéeGyoza met gepofte butternut, chutney, crème, gemarineerde butternut, emulsie van appelkombucha en kurkuma
Appelkombucha* Gebakken polenta, chioggia bietjes, shiitakes, spitskool, sinaasappel, ratte aardappelen, sausje van baharat specerijen
R20 - Cabernet Franc, Gamay - Loire, Frankrijk / Kvass* Soepje van hibiscus, mousse van chocolade en bloedsinaasappel, sorbet van rode biet en framboos
Kefir water bloedsinaasappel (€ 6)* 3-gangen menu aan € 40, met selectie dranken aan € 56 (enkel ‘s middags)
** 4-gangen menu aan € 53, met selectie dranken aan € 77 (exclusief dessertdrank)
6-gangen menu aan € 73, met selectie dranken en dessertdrank aan € 119
Menu met selectie thee aan € 4 per glas thee
Wijn per glas à € 8
Glas dessertdrank aan € 6